Може да изберете доставка със:

Speedy – Системата е настроена да калкулира автоматично стойността на доставката, според поръчката Ви и нейното тегло. В този случай доставката е до „врата“. Можете да изберете доставка до офис на Speedy като посочите в коментар към поръчката си до къде да бъде изпратена. В този случай ние ще анулираме стойността на доставката, а вие ще трябва да я заплатите в куриерския офис, заедно с наложения платеж.

Еконт – Моля, посочете като коментар в поръчката си удобен за Вас офис на куриерската фирма. Системата автоматично калкулира според стойността на доставката, според теглото и сумата на наложения платеж.

Куриерска услуга – заплащане при доставка: В този случай ще виждате сумата за доставка като 0.00 лв. Това означава че съответния куриер, който предпочитате ще начисли куриерската си услуга според тарифите си, в зависимост от теглото и стойността на пратката. Ще трябва да заплатите на място на куриера при предаване на пратката. Моля посочете като коментар към поръчката си къде и по кой куриер желаете да ви бъде направена доставката.

При поръчки на стойност над 100 лв. куриерската услуга е за сметка  на БЕЛУН. В този случай доставката ще бъде изпратена до куриерски офис на Speedy. Ако желаете друг метод на доставка, то ще трябва да заплатите услугата на съответния куриер.

При възникнали въпроси относно начините на доставка, можете да се свържете с нас на office@belun.eu